Kreditt Ideas

Det er en konstant bombardement av reklame for kreditt reparere selskaper på radio, TV, trykte medier og internett som er rettet mot folk med dårlig kreditt. De innebærer eller love direkte at de kan "fikse" kreditt eller heve og betydelig forbedre kreditt score. I mange tilfeller eller oppfordringer Disse påstandene er løgn eller fremstillinger om hva som kan og ikke kan lovlig gjøres. Og De belaster en masse penger, ofte mer enn tusen dollar for hver konto for å "fikse". Noen av disse selskapene er alle svindel, jakter på de fattige, uutdannede, eller mennesker som har funnet seg i Dire økonomisk situasjon. De trenger desperat kreditt som er utilgjengelig, slutt på grunn av lav kreditt score. Disse poengsummene, som stoles på av nesten hver kreditor, gi et øyeblikksbilde av en enkeltpersons økonomisk ansvar.


Alle som har en lav poengsum som forstår at dårlig kreditt koster mye penger i form av høyere renter, selv om de er i stand til å få kreditt i det hele tatt. Også det kan bety høyere forsikring priser, større innskudd for leiligheter og verktøy, og mer problemer med noe som involverer betalinger.

Så Hele en industri av "fixers kreditt-rapporten" har utviklet seg til å "hjelpe" forbrukeren forbedre sine kreditt score og deres evne til å få ting de ønsker eller trenger. Problemet er at mange av disse selskapene er fly-by-night, de gjør løfter og lading for lovlig De ikke kan oppnå, og tar penger for tjenester som forbrukeren kan utføre for seg selv gratis. I noen tilfeller kreditt reparere selskaper er til og med satt opp til å stjele identiteter som driver debitor Så lenger i trøbbel.

Credit score er komplisert

Den kritiske faktor og produkt selger at disse selskapene er alle knyttet til kreditt score. Resultatet VURDERE Hundrevis av faktorer på en umiddelbar basis som nye data blir matet til kredittopplysningsbyråene om deg. Til syvende og sist kreditt-poeng vil avgjøre om du kan få tak i kreditt, og hvor mye det koster deg.

Avhengig av hva slags kreditt du søker på, kan resultatet bli annerledes på grunn av personlige lånebetingelser samt kreditors risikoappetitt. Poengsummen din kan også variere mellom långivere for den samme mengden av kreditt. Saken kompliseres av Ytterligere Hvilke kreditt rapportering byrå produserer poengsum. SÅ, en mai CRA rapporterer en score på 759, mens en annen vil rapportere 793 og en tredje, en poengsum på 777. Og det spiller ingen rolle hva inntekten din er, men heller hvordan du betaler regninger. Kreditt historie er det som er viktig, ikke dine eiendeler eller betalingsevne.

Det er to primære kreditt scoring systemer (og hundrevis av varianter tilpasset for en bestemt utlåner) Hvilke er grunnlag av et flertall av kreditorene i vurderingen av kredittverdigheten til en søker. Det mest kjente systemet er kalt Fico, utviklet av Fair Isaac Corp Det var første scoring At modellen ble utviklet for banker og kjøtt i bred bruk i 1989. Den andre scoring systemet er kjent som VantageScore 3,0 og ble utviklet av alle tre av de kredittopplysningsbyråene å konkurrere med Fico.

Det er grunnlag av om lag 80% av långivere og kreditorer. Avhengig av hvor du bor, Generelt informasjon mates til en av de tre CRA av kreditorer. Experian, Transunion, og Equifax alle gjør det samme: de lagrer informasjon og mate den, på forespørsel, til långivere. Hvordan kreditt-rapporten er tilgjengelig fra CRA som kan påvirke resultatet. Den andre faktoren er viktig at kreditt score er dynamiske indikatorer som stadig endres. De er sanntid målestokk og påvirkes av en god del data om deg.

Sunday, January 3, 2016

Flytoget kan utvide konkurransen med NSB

Flytoget kan få mulighet til å drive tog på andre strekninger enn til og fra Gardermoen og dermed konkurrere ytterligere med NSB.
More at http://kredittalternativer.blogspot.com.no

No comments:

Post a Comment